31 augusti 2013

Blog Your Heart Out Award

Jag fick nyligen den här bloggutmärkelsen av Angelica och Camilla, två tjejer med fantastiska nagelbloggar som ger mig inspiration och glädje. Tack!

Reglerna är som följer: Svara på de fem frågorna och nominera fem bloggar med färre än 100 följare och meddela dem att de blivit nominerade.

Vad eller vem uppmuntrade dig till att börja blogga?
Tidigare hade jag en blogg som jag enbart använde som dagbok, den startade jag av anledningen att jag ville dokumentera händelser i livet som var minnesvärda. När den började fyllas av smink och naglar insåg jag att det var dags att starta en renodlad blogg för mitt intresse.

Hur valde du ämne att blogga om?
Det var inget medvetet val, utan ett intresse som kommit att ta stor del av min tid och som jag ville dela med likasinnade. Därför föll det hela sig ganska naturligt att blogga om främst nagellack, men även smink och skönhet.

Någonting som de flesta inte känner till om dig?
Dricker sällan, tycker inte om smaken av alkohol och sprit. Var nykterist på gymnasiet men kan nu dricka något glas vin ibland, även om det är väldigt sällan.

Vilka tre ord beskriver din stil?
Diskret, dämpad och enkel.

Vad gillar du att göra när du inte bloggar?
Bortsett från nagellack och bloggen har jag inget intresse som tar så mycket tid. Umgås gärna med familj och vänner och kollar på någon serie eller film. Spenderar gärna min lediga tid på Åland, där min familj har landställe. Att vara nära havet ger mig sinnesro.

Nu till det där med att nominera fem bloggar. Jag har i ärlighetens namn ingen koll på vilka bloggar som har under 100 följare. Jag följer själv inte en enda blogg utan sparar alla som favoriter så jag vet inte hur det där med följare fungerar.

Har du under 100 följare så är du nominerad! Ta dig friheten att ta emot den här utmärkelsen. Go for it!

2 kommentarer:

Kommentarer är alltid roligt, lämna gärna en innan du går!
Eventuell reklam raderas.