24 april 2013

Lush Lacquer - Neon Lights

Ok, jag är helt såld. Fullkomligt älskar det här lacket. På sista tiden har jag förälskat mig i mjölkiga lack med glitter, skimmer och grejer i. Är dessutom löjligt förtjust i neonlack, så detta slår högt kan jag säga.

Jag målade två lager med Blanc från Essie och sedan ett lager Neon Lights ovanpå, vet dock inte om det behövdes. Den vita basen i Neon Lights verkar täcka bra på egen hand. Lacket är fullt av olika neonfärgade hexagoner. Krämigt och lättlackat, mitt största bekymmer var att det ibland kom för många hexagoner på ett och samma ställe på nageln. Fick jobba lite för att sprida ut dem, men det var inga problem.

Sa jag att jag älskar det? Bra.


10 kommentarer:

 1. Jag har också börjar fastna för dessa mjölkiga lack på sista tiden! Kul att de neonfärgade partiklarna lyser igenom så pass bra att man ser dess neoniga färger fast basen ju är så pass vit och mjölkig. Bra blandning av vitt och färg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen en bra blandning! Jag älskar det.

   Radera
 2. Riktigt snyggt, jag har börjat gilla mjölkvita lack mer och mer. I början tyckte jag inte alls om dem, men vissa av dem är supersnygga och detta är verkligen ett av dem. Så läckert. gillar det färgglada glittret....:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det här är verkligen läckert :)

   Radera
 3. Så väldigt gulligt <3 Riktigt härlig färg :D

  SvaraRadera
 4. ÄLSKAR DET!
  Var har du köpt denna godingen då? ;D Ärn nog dags för ett nytt nu :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar det också! Så unikt och fint. Jag har köpt det från etsy.com men jag tror inte att Lush Lacquer fraktar till Sverige längre. Maila och fråga!

   Radera

Kommentarer är alltid roligt, lämna gärna en innan du går!
Eventuell reklam raderas.