20 september 2013

FNUG - Fantastica

Holofredag och vi tar en titt på ett ljusgrönt lack som jag faktiskt gillar, trots att jag har svårt för gröna nagellack. Den sinnessjuka holoeffekten och de otroligt vackra regnbågarna som bildas kan ju ha med saken att göra. Formulan är något rinnig, jag har tre lager och visar det utan SV.

8 kommentarer:

 1. Har kollat in detta lack länge nu, ser så sjukt snyggt ut! har du använt någon Aqua base? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är riktigt tjusigt! Jag har inte använt någon Aqua Base, faktum är att jag inte ens äger någon! Har funderat på att köpa men ännu inte upplevt att något hololack har behövt det.

   Radera
 2. Så himla fint! Jag har faktiskt nästan heller aldrig upplevt behov av aqua base...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Märkligt det där, jag avvaktar med att köpa tills dagen kommer då jag verkligen behöver aqua base.

   Radera
 3. Just till FUNG lacken var jag tvungen att använda aqua base, annars brukar jag skippa underlacket när jag lackar med holografiskt för att slippa holosjuka. FUNG och Laylas holosar är jag inte alls vän med även om jag älskar dem när de väl sitter där de ska och täcker hela nageln:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Där ser man! Om jag stöter på ett holosjukt lack ska jag testa utan underlack först, vill det sig inte får jag skaffa mig aqua base då. Är ju bra sugen på att testa Laylas holosar, äger inte en enda!

   Radera
 4. Det här lacket är verkligen fantastiskt, FNUGs holon är dyra men de levererar ju verkligen i regnbågseffekt så jag ska inte klaga:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig! Jag passade på när det var ta tre lack betala för två. Kändes lite mer rimligt, men med facit i hand hade jag kunnat betala fullt pris för dem också..

   Radera

Kommentarer är alltid roligt, lämna gärna en innan du går!
Eventuell reklam raderas.