24 mars 2013

Time to get to work!

Så var det även min tur att få tummen ur och börja lacka upp nagellackssamlingen på swatchstickor. Fick hem dessa i veckan och tänkte sätta igång nu. Köpte 300 stycken, trots att jag tror att samlingen "bara" ligger på strax över 200, måste ju ha lite till godo. Pjuh. Dags att sätta igång!

På torsdag sticker jag till Ikea och köper någon sorts möbel till mina lack och andra nagelrelaterade prylar. Får se om det blir en Helmer, Alex eller något annat. Det lutar nog åt en Alex.

4 kommentarer:

 1. Jag borde också skaffa swatchstickor... men jag orkar inte :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kanske är klokt av dig.. Jag har suttit ca tre timmar och plöjt igenom ungefär hälften av lacken. Pjuh! Nu är det middagspaus och på´t igen. Det är tidskrävande och inte alls särskilt skönt att sitta som en ostbåge i soffan,böjd över soffbordet (har inget köksbord), men det blir himla fint tillslut :)

   Radera
 2. Det är jättekul att ha sina lack på swatchstickor sen när det är klart men det är ett jobbigt jobb i början :P Både jag och katten hade på gränsen till kemisk lunginflammation efter att ha swatchat ca 300 lack efter varandra :P

  Köp en Alex, Helmer ska utgå från sortimentet om jag har förstått det rätt och om du vill ha mer än en byrå så blir det ju lite svårt då.

  SvaraRadera
 3. Nu är jag färdig! Sju timmar senare. Haha. Lite huvudvärk och ont i ryggen, men det var det värt!

  Ja, hörde också det.. Får nog bli en Alex. De är ju lite finare än Helmer också :) Så får vi hoppas att Ikea väljer att ha kvar Alex i sortimentet tills det är dags för en till!

  SvaraRadera

Kommentarer är alltid roligt, lämna gärna en innan du går!
Eventuell reklam raderas.