2 augusti 2013

Holofredag: Glitter Gal – Belgian Chocolate

För ett tag sedan såg jag Belgian Chocolate på en blogg (förlåt, jag minns inte vilken!) och blev plågsamt påmind om att jag inte ägde ett brunt holografiskt lack. Att jag inte ägde det här lacket. Så jag gjorde slag i saken och beställde det. Det levde upp till mina förväntningar, en härlig mörkbrun bas med fantastiska regnbågar.  

Bilden är tagen efter flera dagars användning, då behagade solen titta fram. Ja, ni läste rätt! Jag använde det i flera dagar, det syns både på utväxten på naglarna och att det är lite tipwear. Stormtrivdes i det här lacket, jag gillar bruna nagellack. Ungarna på jobbet gillade det också, det var "en fin färg" enligt dem.

På bilden har jag tre lättlackade lager. Formulan är toppen och det är lagom svaj i borsten även om jag tycker att det är i det smalaste laget. Övervägde att strunta i SV men jag la på ett lager ändå, och det är jag väldigt glad för. Den bruna färgen går från dassigt brun till fint mörkbrun och regnbågarna tar inte stryk av SV, de är lika fina (om inte finare) ändå.

6 kommentarer:

 1. Mmm den är såååå fin den här. Så läcker. :-)

  SvaraRadera
 2. Det här gillar jag verkligen. Funderar på att skaffa det...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag att du ska göra! Det är magiskt vackert. En ny favorit bland mina holosar.

   Radera
 3. Så himla fint! Detta vill jag också ha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen jättefint. En stor favorit hos mig :)

   Radera

Kommentarer är alltid roligt, lämna gärna en innan du går!
Eventuell reklam raderas.