10 mars 2013

Nail Art Sunday - Feathers

Nail Art Sunday igen! Woho! Innan vi kikar på mitt bidrag vill jag bara nämna att jag skapat en ny kategori (nail art sunday) för mina bidrag dessa söndagar. Från och med nu hamnar mina bidrag i den kategorin men de tidigare bidragen ligger fortfarande under kategorin Nail Art. Så, nu vet ni det!

Idag bjuder jag på en nail art med lite bling och lite fjädrar. Efter det givna baslacket lackade jag naglarna med två lager Essie - Sugar Daddy och sedan ett tunnt lager Color Club - Covered In Diamonds. Fjädrarna målade jag med Essie - Blanc och avslutade givetvis med ett lager SV.

Vad tycker du? Hiss eller diss?12 kommentarer:

 1. Nja, inte min grej riktigt. Men hur gjorde du fjädrarna? Trodde först det var dekaler. är det nån speciell pensel eller? För jag kan tänka mig till påsk, för det är lite coolt, men inte så fint. Typ :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att höra vad du tycker! :) Jag målade fjädrarna med en pensel som är smal och ganska styv. Fick med den i ett kit med nail art penslar jag köpte på Ebay.. Provade först med en lång och svajig pensel men det gick åt pipan så då var det bara att göra om och göra rätt. Till påsk är det ju perfekt!

   Radera
 2. Wow, sååå himla snyggt!! Jag vill också vara såå duktig så jag kan göra snygga fjädrar, det ser så himla svårt ut!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Det ser kanske svårt ut med det var inte särskilt svårt, prova vettja! Tricket är att inte ta så mycket lack på penaseln bara :)

   Radera
 3. Jag tyckte att det var coolt. Ser verkligen ut som riktiga fjädrar, blev lurad :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Roligt att höra att de ser så verkliga ut :)

   Radera
 4. Tyckte att fjädrarna var skitsnygga, men jag hade nog gillat ett lite mer färgglatt lack under så att glittret hade stuckit ut lite mer. Men som sagt, är väldigt impad över dina fjädrar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra ide! Det blir nog fjädrar och lite färggladare lack till påsken :) Kul att du gillar fjädrarna!

   Radera
 5. Färgerna är lite för neutrala för min smak men fjädrarna var skitsnygga. Trodde precis som många andra att det var dekaler av nåt slag. Riktigt bra jobbat:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Kul att höra att du tycker fjädrarna var snygga :)

   Radera
 6. Bra jobbat! Håller med de anddra tjejerna att fjädrarna var väldigt välgjorda. :)

  SvaraRadera

Kommentarer är alltid roligt, lämna gärna en innan du går!
Eventuell reklam raderas.