24 februari 2015

ABC Challenge - G = Color Club Glitter Wonderland

Glitter Wonderland består av en rödlila bas med glitter i blått, lila och rött. Det är otroligt vackert, min bild är ju katastrofalt dålig och gör inte lacket rättvisa för fem öre. Jag har fyra lager på bilden, men tre hade räckt. Formulan är kanon.


22 februari 2015

Deborah Lippmann Ray Of Light

Ray Of Lights är ett lack packat med flakeglitter i en navyblå bas med en ton av lila. Glittret ser i huvudsak rödorangea ut men skiftar till grönt och gult i vissa vinklar. Formulan är något tjock och första lagret blev ojämnt, efter tre lager till var jag nöjd!






19 februari 2015

ABC Challenge - F = Chanel Fuchsine 29

Det här är ett intressant lack, jag fick det av mamma för ett tag sedan när hon rensade bland sina nagellack och tänkte slänga det här. Tror det släpptes 2001. Jag har svårt att beskriva färgen på lacket, jag ser lila, violett och dammig rosa med skimmer i rosa och blått. Formulan var som väntat lite tjock, men med thinner i så ordnade det sig. 


17 februari 2015

ABC Challenge - E = Essie Aruba Blue

Jag skulle beskriva Aruba Blue som ett mörkblått skimmerlack med kornblått skimmer. Detta är tre lager. Appliceringen var tyvärr lite klurig, formulan är rinnig med förmågan att valla sig på samma gång. Fast fint, det tycker jag att det är! Jag visar det utan överlack.


14 februari 2015

Valentines Day Nails

För ett par veckor sedan gjorde jag misstaget att tappa mitt vita Konadlack i golvet. Det gick sönder och det var vitt nagellack över hela det nya och fina valnötsgolvet. När jag då fick chansen att välja några produkter från Born Pretty Store att recensera föll valet på det här vita stämpellacket

Jag har inget att klaga på vad gäller lacket. Formulan är smidig och lacket är välpigmenterat. Min samling med nail art-grejer är inte komplett utan ett vitt stämpellack så jag är glad att jag adderade detta i samlingen. 

I övrigt har jag använt Essie Exotic Liras, OPI Suzi Has A Swede Tooth, stämpelplattan BM317 från Bundle Monster och den här stämpeln och skrapan. 

Born Pretty Store har alltid gratis frakt och med koden UGL91 får ni 10% rabatt på hela sortimentet. Här är en direktlänk till alla fina och bra nail art-tillbehör som finns att köpa hos BTS.

*Tilläggas bör att jag har tillhandahållit stämpellacket för att göra en recension. Detta har dock inte påverkat min åsikt om produkten.








12 februari 2015

11 februari 2015

Chanel Bel-argus Nail Art

Detta är tre lager Bel-argus från Chanel, ett mellanblått metallisktlack med bra egenskaper. Det är lättlackat och täcker på tre lager. Prickarna är gjorda med China Glaze Champagne Kisses och ett dotting tool. Avslutade med ett lager In A Snap från Orly.

I veckan fick jag hem dessa vattendekaler från Born Pretty Store. Personligen tycker jag mycket om att använda vattendekaler, de är lätta att använda och finns i massor av fina mönster. Om jag skulle önska något vad gäller dekalerna är att de skulle kunna vara något bredare, de är lite för smala för att täcka vissa naglar. 

Born Pretty Store har alltid gratis frakt och med koden UGL91 får ni 10% rabatt på hela sortimentet. Här är en direktlänk till alla fina Nail Art-tillbehör som finns att köpa på BTS.

*Tilläggas bör att jag har tillhandahållit vattendekalerna för att göra en recension. Detta har dock inte påverkat min åsikt om produkten.








10 februari 2015

ABC Challenge - C = China Glaze History Of The World

History Of The World är ett blålilagrått krämlack. Detta är två lager och ett lager överlack, formulan var något tjock men lättkontrollerad. Stenar från Born Pretty Store.


8 februari 2015

Kleancolor Bite Me över svart

Jag var tvungen att testa Bite Me över ett svart krämlack. Tycker det blev galet vackert!



5 februari 2015

ABC Challenge - B = Kleancolor Bite Me

B som i Bite Me från Kleancolor! Rött glitter i en röd bas, jäkligt fint om ni frågar mig. Två lättlackade lager, ett lager överlack och stenar från Born Pretty Store. 

Jag har sett bilder på detta över svart, det måste jag testa! 



3 februari 2015

ABC Challenge - A = IsaDora Autumn Leaves

Detta är Autumn Leaves från IsaDora, ett nagellack med en rödlila bas och flecks i guld. Helt fantastiskt! 

Jag visar det med två lager plus ett lager överlack.


1 februari 2015

OPI I Juggle… Men

Två lager OPI I Juggle… Men ovanpå ett mörklila krämlack.