28 september 2014

Nail Art Sunday: Höst

Nu är det höst, på riktigt! Jag älskar hösten, tycker den är så mysig och vacker. Temat för veckans nail art sunday är dessutom, passade nog, höst. 

Jag visar en nail art gjord på en vit bas, ovanpå den duttade jag på LilypadLacquer Frogs Alive, Jade Uau! och Colors By Llarowe The Man In The Red Suit. På det stämplade jag svarta löv med Konads speciallack och plattan BM-H11.



26 september 2014

Colors By Llarowe Gizzards & Lizzards

Tealfärgat holografiskt lack, så jäkla fint! Stämplade på mönstret från BM20 med Konads svarta speciallack.






23 september 2014

O.P.I Taupe-less Beach

Två riktigt lättlackade av detta taupefärgade krämlack. Jag trivs bra i taupe och nudefärgde krämlack, detta är inget undantag. Det är lite varmare i tonen än vad bilden visar och jag upplever att det har en pytteliten skvätt lila i sig. 



19 september 2014

Teeez Amazing Amethyst

Mörklila holografiskt lack utan tendens till holosjuka. Lättlackat, fina regnbågar. Detta är två lager utan överlack.




18 september 2014

Dollish Polish My Blue Heaven

Blått jellylack med olika glitterformer i kornblått och turkost. Otroligt vackert! Fyra eller fem lager.



14 september 2014

Chanel Django 485

Cremefärgat lack med guldskimmer. Det är lättlackat och täcker på tre lager. Jag visar det utan överlack. 


8 september 2014

IsaDora True Red

Jag har använt dessa gellack flitigt under sommaren, perfekt då jag valt att lägga tiden på andra saker under semestern och min lediga tid. Det är bra hållbarhet på dessa! Just det här röda lacket har jag lackat med tre gånger på tånaglarna under min semester på fyra veckor samt en gång på fingernaglarna. På tårna har jag nöjt mig med två lager men på fingrarna har jag tagit tre, annars syns den fria kanten lite och det är jag inte så förtjust i. Det är riktigt lättlackat och formulan är kanon, precis som hos de andra lacken ur kollektionen jag testat.


2 september 2014

OPI Do You Have This Color In Stock-holm?

Som den stockholmsbo jag är var jag ju givetvis tvungen att ha det här lacket. Inte nog med det, lila är en utav mina favoritfärger på naglarna. Köpet var alltså givet. 

Jag skulle beskriva det som ett mellanlila crellylack med en anings dragning åt blått, men inte alls så att det blåa tar överhand. Otroligt fin färg! Lite rinnig i formulan, detta är tre tunna lager, två flödiga tror jag också funkar. 


1 september 2014

Dollish Polish I Volunteer As Tribute

I Volunteer As Tribute från The Ultimate Fandomkollektionen av Dollish Polish var ett lack jag bara var tvungen att ha i min ägo. Gillar The Hunger Gamesfilmerna, älskar böckerna. Gillar jag dessutom lacket? Ja, det gör jag! 
Det är ett svart jellylack med glitter och hexor i guld, orange, rött och koppar. Riktigt läckert! Det är något rinnigt men glittret sprider ut sig fint på nageln. Detta är tre lager plus ett lager överlack.