31 maj 2014

IsaDora Classy Nude (Gel Nail Lacquer)

Nu har även jag testat detta gellack från IsaDora. Det är gellack som torkar i vanligt ljus och dagsljus, ingen speciell lampa behövs alltså. Det utlovar en veckas otrolig glans och hållbarhet. 

Enligt anvisningarna ska man ta två lager men jag tyckte inte att det räckte så jag tog ett till. Torkade gjorde det riktigt fort, jag avslutade med ett lager av det speciella överlacket som jag wrappade naglarna med. Formulan var dock flyktig och det blev en del städande vid nagelbanden. Färgen Classy Nude är som den låter, en klassisk och fin nudefärg som jag trivs riktigt bra i. Det kommer bli perfekt i sommar på tånaglarna. 

Strax över fem dygn efter lackning hade glansen mattats av något, lite tipwear och en anings utväxt vid nagelbanden uppstått. Annars var det intakt, jag är impad! Jag är sugen på att köpa fler, det här är perfekt för dig som inte vill hålla på med gellack som behöver härdas i lampa. Fler färger, tack, IsaDora!



30 maj 2014

IsaDora Peach Nectar

Peach Nectar är ett lack jag trodde att jag skulle älska men besvikelsen är ett faktum. 

Formulan är det inget större fel på, även om lacket vallade sig lite vid lackning. På bilden har jag tre lager och ni ser hur lite det är kvar i flaskan. IsaDoras lack är dyra räknat per ml och jag tycker det är trist att det går åt så pass mycket nagellack till endast en manikyr. En flaska nagellack för 79 kr bör räcka till fler än 10 manikyrer. Nog gnällt om detta, jag trivs inte så bra i färgen, vilket är märkligt. Jag brukar trivas riktigt bra i såna här färger/nyanser. Tror att det är glittret i som gör att det känns för flickigt för min smak. 




29 maj 2014

Smitten Polish Cauldron Of Rainbows

Om det är något jag inte får nog av så är det svarta holografiskt nagellack med magiska regnbågar. Därför kan ni ju förstå att jag verkligen gillar detta. Tre lättapplicerade lager, ett lager överlack. Jag upplevde ingen holosjuka trots att jag använde ett vanligt baslack.





28 maj 2014

China Glaze Lotus Begin

Ljuslila krämlack, är otroligt svag för nyanser som denna och älskar detta. Färgen är pastellig och något skrikig på samma gång. Formulan var dock så där, vid första lagret lämnas det kala fläckar på nageln, med ett andra laget blir bättre men nagellacket vallar sig lätt så det gäller att vara snabb vid appliceringen. Jag tog ytterligare ett lager, så det slutade på tre stycken. Vallningarna jämnar ut sig något i takt med att nagellacket torkar, eventuella ojämnheter efter det tog överlacket hand om.




27 maj 2014

A England Briarwood

Rostrött lack med scratted holoeffekt. Två lättlackade lager, plus ett lager överlack.




26 maj 2014

China Glaze Don´t Honk Your Thorn

Dags att visa detta cremefärgade lack med silverskimmer. Jag trivs bra i den här typen av färger och jag tycker att nyansen passar min hudton. Formulan var dock gräslig, lacket vallade sig och var flyktigt på samma gång. Det hade kanske räckt med två lager men jag tog tre för att försöka jämna ut det lite. Avslutade med topplack och blev ganska nöjd ändå.



25 maj 2014

China Glaze Ruby Pumps

Jag köpte det här lacket på Gekås i påskas i tron om att jag redan hade det och tänkte att det är ett perfekt nagellack till någon i Facebookgruppen Lack på födelsedagen. Tji fick de för detta behåller jag!


Jag skulle beskriva Ruby Pumps som ett röd jelly alt. crellylack med dragning åt rosa med rött skimmer. Skimret glöder riktigt fint i lacket. Detta är tre lager plus överlack. Jag älskar det här!



24 maj 2014

Chanel 14 Samba

Som några av er kanske redan vet fick jag ett gäng nagellack av min mamma som hon tänkt slänga. Ett utav dessa är detta, Samba från Chanel. Det är ett guldlack i en ganska varm ton, i flaskan ser det smått duokromt ut med skiftningar mellan guld och orangerött men detta syns inte på nageln. Formulan är tunn och jag behövde tre lager. Vad gäller färgen måste jag ju vara helt ärligt, jag varken trivs i den eller tycker att det är särskilt fin. Trots detta gillar jag det, det har ju ett sentimentalt värde.  Jag vet tyvärr inte så mycket om Samba, tror det släpptes år 2000 tillsammans med några andra lack med samma tema. Någon som sitter på med information?



23 maj 2014

Holofredag: Glitter Gal Nude

Nudefärgat holografiskt nagellack med dragning åt rosa. Det är otroligt lättlackat, jag visar det med fyra lager. Fina regnbågar. Jag gillar det!





22 maj 2014

Lola Neptune

Tealfärgat skimmerlack är aldrig fel, trots att vi sett det många gånger förr. Jag tröttnar i alla fall inte. Detta är två lager, något rinnigt.


21 maj 2014

Darling Diva Mach I

Svart glitterlack, jag upplevde det som svårlackat och trögflytande. Tre lager. Nja, det här är det jag är minst imponerad av i Muscle Car Divakollektionen.


20 maj 2014

Layla + Darling Diva

Gårdagens Layla 06 med två lager Dreamy från Darling Diva över. Utan överlack.




19 maj 2014

Layla 06

Ärtgrönt lack med en skvätt gult i samt pyttesmå flecks i guld. Fyra lager. Läckert! Visar det utan överlack. Lättlackat.


17 maj 2014

Kubiss Black Denim Effect Nails

Dags att visa det svarta alternativet till Blue Denim, Black Denim. Vi pratar om ett svart nagellack med silverskimmer. Black Denim är tunnare i formulan och jag behövde tre lager för att det skulle täcka helt. Jag hade problem med kala fläckar nere vid nagelbanden, men dessa försvann med det tredje lagret. Det torkar matt och jag visar det så samt med överlack och guldnitar.



16 maj 2014

Colors By Llarowe Woman From Tokyo

Mörklila blått holografiskt lack. Otroligt fina regnbågar! Älskar det när det väl är på naglarna. Tycker det var klurigt att lacka med, formulan var i det tjockaste laget och trögt att lacka med. Har använt vanligt baslack och visar det med överlack.

Nu: Bildspam!







15 maj 2014

Kubiss Blue Denim Effect Nails

Detta är min första bekantskap med Kubiss. Jag har sett det på andra bloggar och i affären men inte riktigt känt mig sugen på att testa. Nu blev det ändring på den saken! Tycker det verkade spännande med ”jeansnaglar”. Blue Denim är ett blått/mörkblått lack med silverskimmer, det torkar matt på nageln och påminner mig faktiskt om jeanstyg. Detta är två lager, fomulan var något tjock men lättapplicerad. Visar det utan överlack samt med överlack plus en guldnit på varje nagel.



14 maj 2014

Gina Tricot Deep Ocean

Kornblått skimmerlack som täcker på två lager. Något rinnig applicering. Fint!


13 maj 2014

A England Rosebower

Rött med en skvätt rosa. En svag, svag holografisk effekt. Två lager.


10 maj 2014

China Glaze Too Yacht To Handle

Två lager utan överlack. Något flyktigt och rinnigt, med en svag förmåga att valla sig. Det gäller att vara ganska snabb och stadig på handen.



9 maj 2014

O.P.I Chillin Like A Villain

Detta är ett mjukt aprokosfärgat lack, jag skulle beskriva det som ett crelly. Jag blev nöjd efter fem lager, vilket kan tyckas vara för många, men jag tycker att det var värt det. Appliceringen var smidig och smärtfri.