28 februari 2014

China Glaze Bend Over Backwards

Rött skimmerlack som drar mycket år orange. Typ tegelfärgat. Det har stått otestat länge, nu swatchade jag det mest för att ”bli av med det”. Väl på naglarna så gillar jag det, stackars lack. Det förtjänar bättre.

27 februari 2014

China Glaze Roguish Red

Rött som drar mycket år orange, lättlackat. Detta är två lager men lite VNL. Utan överlack.


25 februari 2014

Models Own Mermaid Tears

Layering med Models Own Mermaid Tears ovanpå OPI You're Such A Budapest. Tyvärr en del fiskade efter fleckes och placerande på nageln. Nej, jag är besviken. Ett lager SV.


Polish Me Silly Surprice Me

Ovanpå Color Club Ballet Dancer. Lite pill för att få ut glittret på önskvärt ställe, men jag gillar verkligen det här lacket. Glitter i olika former och alla regnbågens färger.

23 februari 2014

OPI My Private Jet

Två lager, något rinnigt och flyktigt. Men nagellacket, ja det tycker jag är jättefint. Ett gråbrunt lack, holoeffekten hade säkert gjort sig bättre i solljus. Men nu är det mitt i vintern så det är bara att glömma..




Nail Art Sunday: Neon Gradient Leopard Nails

Återigen dags för Nail Art Sunday och återigen bjuder jag på ett arkivinlägg. Jag råkar nämligen vara på väg till Gran Canaria för en veckas sol och bad.

Manikyren jag visar bar jag för ett par veckor sedan. Som bas har jag använt ett beige lack från Nordic Cap (mitt favoritlack i den beigea kategorin), sedan har jag stämplat på leopardmönster som jag sedan dottat i med neonlack i någon sorts gradient.

22 februari 2014

Milani Digital

Tre flödiga, lättlackade lager. Behaglig och faktiskt, fin, rosa. Prismatiskt glitter.


OPI Push And Shove (Gwen Stefani)

Jag vet att ni redan har sett det och att några av er redan tröttnat på att läsa om det här lacket, jag pratar om Push And Shove från OPIs samarbete med Gwen Stefani.

Det är ett silvrigt chromelack, i köper medföljer baslacket Lay Down That Base som jag la ett tunt lager av och lät torka ordentligt. Efter det lackade jag på med två lager Push And Shove. Formulan och appliceringen är bra, kanske något flyktigt men det är inte alls några större problem. Innan det torkat ser det ut att vara som vilket silverlack som helst, men när det torkar träder chromefinishen fram. Ojämnheter i nageln gör sig plågsamt påminda men utöver det blir det spegelblankt på nageln. Det ser ut som silver på naglarna. Riktigt häftigt! Jag gillar det här lacket, det är helt unikt i min samling och för att den nu ska kännas komplett (som att den någonsin kommer att göra det) vill jag ha fler färger av det här lacket. Guld, roséguld, svart, lila och blått. Tack.

Jag bar lacket i 24 timmar, då hade jag hunnit få lite tipwear. Bär det utan överlack, som det är tänkt.




21 februari 2014

Polish Me Silly Snowflake Blues

Snowflakes Blues är ett ljusblått lack med glitter i lite olika färger: vitt, blått och prismatiskt. Glittret har dessutom lite olika former och storlekar. Det är lättlackat, jag har tre lager och visar det med överlack. Fint och unikt!

 

China Glaze Scandalous Shenanigans

Blått skimmerlack, täcker på ett lager men jag tog två för mer djup i lacket. Utan överlack.


20 februari 2014

Models Own Obsidian

Gråsvart bas med glitter och hexor i guld. Riktigt vackert. Visar det med och utan överlack, tre lättlackade lager.



O.P.I You´re Such A Budapest

Tre någorlunda lättlackade lager, kanske något rinnigt. Lavendellila, jag älskar det. Utan överlack.

19 februari 2014

Barry M Duchess

Beigerosa texturlack med silver glitter och hexor. Lättlackat och bra torktid. Två lager. Vansinnigt fint.


China Glaze There´s Snow One Like You

Vitt texturlack med mer textur än det genomsnittliga texturlacket. Något svårlackat men inte så farligt med tanke på formulan och allt glitter/all textur i lacket. Unikt och jättekonstigt lack. Detta är tre lager.



18 februari 2014

Revlon Gold

Gold skiftar mellan guld och grönt, jag visar två lager ovanpå ett svart krämlack. Utan överlack.

China Glaze Winter Berry

Mörkt rött, utan att på något vis närma sig riktigt mörkrött. Minns inte hur många lager, skulle gissa på två-tre lager och att appliceringen gick utan problem.


OPI Love. Angel. Music. Baby. (Gwen Stefani)

Detta är ett guldlack i kall ton med satinfinish, det torkar alltså matt. Det kan se trist ut, och jag har läst att flera tycker det, men jag trivdes bra i det. Det är en lugn och behaglig färg. Guldlack kan vara klurigt men det här trivs jag bra i och tycker att det är ovanligt fint för att vara ett guldlack. Två lättapplicerade lager.




17 februari 2014

O.P.I Baby Please Come Home

Lilasilvrigt texturlack som är otroligt fint. Lättlackat, två lager.


OPI 4 In The Morning (Gwen Stefani)

4 In The Morning är ett grått skimmerlack med så kallad satinfinish, jag skulle lika gärna kunna beskriva det som ett grått skimmerlack som torkar matt. Visar det utan överlack som det är tänkt att bäras samt med överlack. Två lättapplicerade lager. Det är fint och jag trivs bra i det.






16 februari 2014

Models Own Absinthe

Absinthe är ett tealfärgat glitterlack som torkar matt. Det är riktigt, riktigt fint. Visar det med och utan överlack, på bilderna har jag två lättlackade lager.



Nail Art Sunday: Rött

Idag är temat rött och jag visar min alla hjärtansdag manikyr. Jag är inte alls särskilt nöjd med manikyren eller bilden, men jag visar den ändå. Några av naglarna har gått av, så jag filade ner alla till samma längd, vilket ju gör vilken nagelnörd som helst deppig. Dessutom smetade mönstret ut sig när jag la på toplack.. Well, well.

På alla hjärtansdag bar jag hur som helst en röd/svart skittlette med China Glaze Just Be-claws på fyra av naglarna. Just Be-claws är ett rött foillack som täcker på två lager, det är fint men jag har lite svårt för foil som finish. På lång- och ringfinger stämplade dit hjärtan och på lillfinger bär jag OPI Stay The Night.

15 februari 2014

Barry M Princess

Rosa texturlack med massor av guldglitter samt lite silver och mörkrosa glitter. Tre lager, lättlackade. Torkar fort. Vackert och unikt.


14 februari 2014

Barry M Kingsland Road

Ljusrosa texturlack utan glitter. Detta är fyra lager. Vallar sig lite vid lackning och torkar något segt.


12 februari 2014

CrowsToes One Trick Pony

Ett lilagrönskiftande holografiskt lack som täcker på två lager.



L.A Girl Sandals

Inte riktigt min kopp te vad gäller färgen, tre lättapplicerade lager.


11 februari 2014

Zoya Logan

Ett klassiskt lack bland nagelnördar, jag har tidigare inte känt något sug efter det. Under United In Green började jag dock gilla gröna lack mer och mer. Jag köpte ett Zoyakit för en billig peng där detta fanns med och nu när jag testat detta gillar jag det. Mycket. Jag förstår vad allt ståhej handlade om. Grönt lack med flecks i guld och grönt. Utan överlack, två lättapplicerade lager.

10 februari 2014

Barry M Majesty

Texturlack i guld, två lättlackade lager. Gillar du texturlack? Kolla in Barry M som har en hel drös fina. Bra toktid.


9 februari 2014

O.P.I Wharf! Wharf! Wharf!

Mörkblått texturlack. Två lager.


Nail Art Sunday Black And Gold Funky French

Ännu en söndag är kommen och med det även Nail Art Sunday. Jag är på Åland och njuter av lugnet, det är medicin för själen för mig. Detta är alltså ett tidsinställt inlägg.

Manikyren bar jag för någon vecka sedan och jag trivdes mycket bra i den. Är löjligt förtjust i mörka färger tillsammans med guld. Jag har använt Essie Blushing Bride, ett svart nail artlack från Kiss och China Glaze Mingle With Kringle.



8 februari 2014

L.A Girl Glissand

Aprikosfärgat texturlack med silerskimmer. Tycker mycket om detta, det är perfekt till sommaren. Två lättlackade lager.