30 september 2013

Lime Crime – Pastelchio

Mintgrönt? Turkosgrönt? Ljusgrönt? Jag skulle beskriva det som mintgrönt, ett krämlack. Formulan var lite knepig, det vallade sig lite men det mesta jämnade ut sig på nageln, ett lager SV hjälpte också till. Jag har tre lager, två flödiga hade kanske också räckt.


29 september 2013

Nail Art Sunday: Stjärntecken

Nail Art Sunday med temat Stjärntecken. Jag bjuder på en simpel manikyr och har valt Oxen som stjärntecken. I basen har jag två lager Gina Tricot Deep Sea, blev påmind om hur fint jag tycker att det är! Mörkblått som svartnar av mot kanterna och det blåa som glöder i mitten av nageln. Jag älskar det! Hur som helst, sedan använde jag ett silverglittrig nail art lack från Kiss och gjorde "symbolen" för ett oxhuvud på långfingret samt lite stjärnor och prickar. Tycker det blev ganska bra! Detta trots att mina naglar är sorgligt korta. Jag filade ner alla då en gick av. #ledsentjej

28 september 2013

Wet n Wild Fergie – Make Them Boys Go Loco

Make Them Boys Go Loco är ett gråsvart jellylack med rött glitter i olika storlekar. Bortsett från den gräsliga borsten (det var som att lacka med en piassavakvast) var appliceringen smidig. Formulan var det inget fel på. Jag är inte helt såld på det här lacket, föredrar en något svartare bas. Tre lager.   


27 september 2013

L.A. Girl – Black Illusion

Holofredag igen och jag visar mer än gärna upp Black Illusion från L.A. Girl. Ett svart lack med massor av holografiskt/prismatiskt glitter. Jag visar upp det med två lager på naglarna, lättlackat som vanligt. Inte särskilt unikt men jag älskar det. L.A. Girl har helt klart blivit ett favoritmärke i min bok.


26 september 2013

Orly – Matte Vinyl

Om det finns en sak jag älskar och trivs fruktansvärt bra i så är det mattsvarta naglar. Och Matte Vinyl från Orly är min favorit. Det täcker på ett flödigt lager men jag tog två. Magiskt. Torkar fort.

25 september 2013

Sinful Colors – I Miss You

Dags att kika på I Miss You från Sinful Colors. Jag visar ett flödigt lager över ett svart och ett lila krämlack (Nordic Cap NP12 och NP23). I Miss You består av en skir lila bas packad med silverglitter, rosa glitter och lite större prismatiskt glitter. Vackert!


24 september 2013

China Glaze – Riveting

Riveting är ett orange skimmerlack med smått guldglitter. Det är väldigt lättlackat och täcker på två lager. Vet inte vad det är som gör det, det är verkligen jättefint och jag borde älska det. Jag som gillar orangea lack. Men det är något som gör att jag är lite skeptisk. Vilken besvikelse. Ska nog ge det en chans till så småningom.


23 september 2013

China Glaze – Faith

Jag har börjat gilla simpla jellylack mer och mer, nu tänkte jag visa ännu ett. Hade lite problem vid lackningen, upplevde liksom att lacket åkte ner på sidan av nageln och lämnade den “tom” på lack på mitten. Irriterande. Annars är det ett fint ljusrosa jellylack, jag har fyra lager.

22 september 2013

Nail Art Sunday: Layering med Lush Lacquer – Pink A Doodle Do

Idag bjuder jag på en layering i all sin enkelhet. Detta är ett lager Lush Lacquer – Pink A Doodle Do ovanpå ett svart krämlack.

21 september 2013

Ztiz – 67

Rödbrunt skimmerlack med fint djup och glöd. Det lukar dock fruktansvärt. Billigt, köpt på Dollarstore för en tia. Två lättlackade lager och ett lager överlack. Penseln får godkänt.


20 september 2013

FNUG - Fantastica

Holofredag och vi tar en titt på ett ljusgrönt lack som jag faktiskt gillar, trots att jag har svårt för gröna nagellack. Den sinnessjuka holoeffekten och de otroligt vackra regnbågarna som bildas kan ju ha med saken att göra. Formulan är något rinnig, jag har tre lager och visar det utan SV.





19 september 2013

Kleancolor – Metallic Fuscia

Rosa metalliclack som täcker på ett lager. Jag är inte så förtjust, vet inte om det är färgen eller finishen. Förmodligen färgen, jag trivs inte särskilt bra i rosa naglar. Jag visar det utan SV.

18 september 2013

Darling Diva – Little Red Corvette

Little Red Corvette har blivit ett av mina favoritlack i den röda kategorin. Det är otroligt vackert.
Formulan är klistrig. Jag har tre lager på naglarna, två lager Glitter Food Topcoat och ett lager SV.
 

 

17 september 2013

China Glaze – Howl You Doin´

Detta är ett mörklila jellylack med flecks i orange och lila. Jag har ett lager Glitter A Peel, två lager Howl You Doin´,  två lager Gitter Food Topcoat och ett lager SV. Jag gillar det här nagellacket skarpt, precis vad jag är sugen på just nu.



16 september 2013

IsaDora – Peacock

Jag vet, ni har sett det förr men jag tänker ändå visa det: IsaDora Peacock. Bilderna och anteckningarna har legat länge i arkivet och förtjänar att publiceras.

Peacock är ett mörkblått skimmerlack som täcker på två lager. Formulan är som den oftast är när det gäller IsaDoras nagellack, alldeles utmärkt. Jag visar det utan SV.

15 september 2013

Nail Art Sunday: Spets

Nail Art Sunday med temat spets, jag kör på en favorit jag gjort tidigare. Basen på nageln är Essie Sugar Daddy, tipparna är gjorda med ett svart nail art lack och sedan har jag använt nail art tejp. Enkelt och effektfullt. 


14 september 2013

Darling Diva – Menage a Trois

Två lager H&M – Blue My Mind och sedan ett lager Darling Diva – Menage a Trois ovanpå. Den något färgade basen i Menage a Trois gjorde Blue My Mind lite mer lila.



13 september 2013

China Glaze – Flip Flop Fantasy

Flip Flop Fantasy är ett neonlack helt i min smak. Det är lättlackat och täcker på tre lager. Jag tokälskar färgen.


12 september 2013

Lush Lacquer – Blurple

Nu är jag tillbaka! Sjuk, men hemma igen efter min snabbvisit på Åland. Jag har en massa foton och minnesanteckningar från lack som ligger och väntar på att publiceras så jag tänkte försöka göra slut på dessa i fösta hand.

Här visar jag två lager Lush Lacquer Blurple ovanpå ett vitt krämlack. Jag gillar det, mycket, men det är inte vad jag är sugen på att ha på naglarna så här på höstkanten.

7 september 2013

En kort bloggpaus

Ikväll åker jag till Åland och jag har inte hunnit förbereda några inlägg. Kommer hem på tisdagkväll så vi hörs igen i mitten av nästa vecka!

Sinful Colors – Nail Junkie

Jag väljer att visa ett lager Nail Junkie över ett svart och ett petrolfärgat krämlack (Nordic Cap NP12 och NP20). Basen i Nail Junkie är svagt petrolfärgad och har guldglitter i olika storlekar samt blått större glitter. Det är lättapplicerat och finast över svart, enligt mig.


6 september 2013

O.P.I – Can´t let go

Lila liquid sandlack. Jag övervägde att stanna vid två lager men tog ett tredje vilket jag är glad för. Färgen blev mycket mörkare och djupare, glittret "poppade" mer efter det tredje lagret. Vackert! Inga anmärkningar gällande formulan.


 

5 september 2013

L.A. Girl – Sparkle Ruby

Mörkt hallonrött lack med vackert glitter i samt rött skimmer. Älskar det här. Detta har jag burit på både händer och fötter i sommar. Två lättlackade lager.



4 september 2013

Nails Inc – Baker Street

Min favorit bland mina blåa lack. Så simpelt men ändå så vackert. Jag har två lager på naglarna, formulan är något flyktig och rinnig men fortfarande kontrollerbar. Det gäller bara att vara lite försiktig vid nagelbanden. Visar det utan SV.

3 september 2013

Layering: Loreal och Darling Diva

Tre lager Loreal - So Chic Pink med ett lager Darling Diva - Carrieovanpå. Ett lager SV. Så vackert!



2 september 2013

H&M – Mint Madness

Mintgrönt krämlack med en bra formula, täcker på tre lager. Tjusigt, men vi har ju sett det miljontals gånger förr.


1 september 2013

Nail Art Sunday: Kretskort

Idag är det temat Kretskort på Nail Art Sunday. Efter en stunds jämförande mellan gröna lack (vilket jag inte äger så många, då jag inte trivs i gröna naglar) insåg jag att jag inte riktigt visste vad jag skulle göra eller om jag skulle delta den här veckan. Tog en titt i min låda med otestade lack och hittade den här godingen: FNUG - Fantastica. Då bestämde jag mig för att skrida till verket och testa det här lacket och samtidigt använda det som basen till mina kretskortnaglar. Gröna holografiska kretskort vore ju något.

Bestämde mig även för att använda mig av striping tape och, då min silvriga är spårlöst borta, föll valet på den enda färgen jag har kvar: Guld. Rolig nail art att göra! Bilderna är av lite varierande kvalité, håller på att testa att ta bilder med mobilen och min kompaktkamera.. Tycker mobilbilderna ofta blir bättre.