20 januari 2013

Nail Art Sunday - Prickar

Idag hänger jag med på veckans Nail art sunday men temat prickar. Jag gillar ju prickar och firar min examen idag med familjen, så lite fin om tassarna måste jag ju vara! En väldigt simpel nail art blev det, i en av mina favorit kombinationer: Lila och grönt. Jag har använt MUA - 13 och H&M - Purple Heart.




16 januari 2013

Today´s nails: Nordic Cap Of Sweden

Köpte tre nagellack från Nordic Cap Of Sweden för 15 spänn styck för ett bra tag sedan. Det är ett nytt märke i min värld. Jag älskar röda nagellack, om jag var tvungen att välja en färg att bära på naglarna resten av livet skulle det nog bli röda. Kan aldrig få för många röda lack, det finna ju så många olika nyanser :)

Nummer 9 är det jag tänkt visa upp nu. Ett simpelt klarrött lack, precis så jag vill ha det, simpelt. Inte massa glitter och sånt på röda lack, det har jag väldigt svårt för. Tre lager men fortfarande lite VNL. Tyvärr. Annars ganska lättlackat om än en lite för svajig pensel.



14 januari 2013

Last day of school!

Idag går jag sista dagen i skolan och valet av nagellack föll på ett jag redan visat tidigare. Mixed Up från Models Own fick äran. Jag har lagt ett lager vanligt svart lack från Nordic Cap, sedan två lager Mixed Up och sist ett lager SV. Såklart.