30 september 2012

Nail Art Sunday: White Flowers

Idag kände jag för att plocka fram mina stämplingssaker. Slängde på dessa vita blommor ovanpå ett lager Disco Darling från Nox Twilight. Inte så avancerat men snyggt tycker jag!

29 september 2012

28 september 2012

Today´s nails: Deep Space

Nedan ser ni två lager Deep Space från Nyx Girls ovanpå två lager Just Black från Claudia. Deep Space är en alldeles för skir historia att applicera på egen hand. Basen är grå och innehåller glitter/flakes i lila och rosa. Himla snyggt, men det skulle krävas för många lager för att få det opakt ,så jag satsade på underkläder den här gången.

27 september 2012

Today´s nails: Update

Prickade på lite vita prickar ovanpå gårdagens historia. Vita prickar på svart bakgrund kan verkligen aldrig bli fel.

26 september 2012

Today´s nails: Black tips with small dots

Tanken var att de svarta pyttesmå prickarna skulle vara lite större och synligare men jag fick inte riktigt till det som jag ville. Men jag tycker ändå att det blev ganska gulligt, lite roligare än bara vanliga svarta tippar. På tipparna och till prickarna använde jag Claudia - Just Black.




24 september 2012

Today´s nails: Autumn

Kände för att göra ett par höstnaglar, så här blev det! Jag använde ett mönster från BM 313 plattan och Konads svarta lack till stämplingen. Färgerna under är Green Couture, Exotic Canaries, Lush Tangerine från Loreal och Depends 019.


23 september 2012

Nail Art Sunday: Cute Dots

Nail art sunday och jag satsar på prickigt idag. Två lager av IsaDoras Pink, nummer 696, över hela nagel som grund och prickarna gjorde jag med China Glaze Beach Cruise-R och Maybelline Extreme Blackcurrant.
Ber om ursäkt för den suddiga bilden! Fotade lite i all hast :(

22 september 2012

Today´s nails: Dots all over the place!

Hjälp, här var det prickar i överflöd! Lite over kill kanske?


Rhinestones

Dessa köpte jag på Ebay för typ 27 spänn. De kommer komma till användning i nail art och kanske någon sminkning!



21 september 2012

Today´s nails: Wet ´n Wild White Nail Polish

Hittar tyvärr varken nummer eller namn på det här lacket från Wet ´n Wild. Det är hur som helst ett supersnyggt cremevitt lack men underbart skimmer i. Tyvärr var formulan lite seg, samtidigt som det var skirt. Jag tror jag tog 4-5 lager. Lite jobb med andra ord!

20 september 2012

Today´s nails: Black + Gold

Svart och guld är ju för snyggt ihop! Just Black från Claudia och lite striping tape.

19 september 2012

Today´s nails: Shimmer Nail Art

Försökte rädda Shimmer från Nyx Girls genom att svampa på MNYs 445 och ja, det blev väl ett snäpp bättre. Men nej, det här ryker från naglarna asap.

Today´s nails: Shimmer

Ännu en ledsen nagellacksdag i bloggen. Shimmer från Nyx Girls är ju för gräsligt. Bra täckning och sånt, men ack så fult så vad spelar det för roll?

18 september 2012

Random shopping

Har länge tänkt köpa en liten smidig kameraväska till min kompaktkamera, nu har jag gjort slag i saken! Att den endast kostade mig 8 spänn känns ju också helt okej. Köpt på Ebay, såklart.

Today´s nails: Depend 190 + Disco Darling

Gav Depends 190 en chans till och slängde på ett lager Disco Darling från Nox Twliligt ovanpå två lager 190. Det blev ju ganska tjusigt! Jäkligt gulligt, rosa och glittrigt, vilket kanske inte är min grej ,men ibland kan det ju vara ganska roligt ändå!




17 september 2012

Today´s nails: Depend 190

Depend 190 är ett lack som jag trodde med fördel skulle används som layeringlack, det är inte alls särskilt snyggt på egen hand, vilket ni kan se på den översta bilden. Nedan kan ni också se 190 ovanpå Zinfandel från Gina Tricot. Tyvärr var det svårt att använda 190 som layeringlack då det var svårt att få ett tunt, jämt och fint lager. På pek- och ringfinget tog jag två tunna lager och på lång- och lillfinget tog jag ett tunt lager. Är lite ledsen över att det blev så ojämt, gillar verkligen färgen som blev tack vare ett lager 190 ovanpå Zinfandel. Ojämnheten syns främst på den nedersta bilden.



16 september 2012

Jämförelse: Alexis, Razzle Dazzle och Blissful Blackberry

Kunde inte låta bli att jämföra Gina Tricots Alexis med Razzle Dazzel från Deborah Lippmann och Blissful Blackberry från L.A. Girl. Så här ser det ut!

Pekfinger: Razzle Dazzel - 3 lager
Långfinger: Alexis - 2 lager
Ringfinger: Blissful Blackberry - 4 eller 5 lager
Lillfinger: Alexis - 2 lager




Sunday Nail Art - Alexis Gradient

Idag bidrar jag med en gradient bestående av snygga Alexis från Gina Tricot och MNYs 557. Himla snygg färgkombo om jag får säga det själv, trivs riktigt bra i detta.

15 september 2012

Today´s nails: Alexis

Varning för snyggt nagellack! Här ser ni Alexis från Gina Tricot som var mitt "pricklack" i senaste nail art sunday bidraget. Alexis har vunnit mitt hjärta. Alexis är ett rödrosa nagellack med glitter i. Glittret ser duokromt ut i flaskan och skiftar mellan rödrosa och guld, utav den anledningen var jag tveksam till om jag skulle gilla det, men tänkte att det säkert kan bli fint och unikt på nageln. Det duokroma som syns i flaskan är dock som bortblåst på nageln och jag jublade faktiskt lite av glädje. Det är så vackert ändå! Jag tog tre lager.




14 september 2012

Today´s nails: Black dots

Här var det svart! Mattsvarta naglar målade med Nyx Black, de svarta prickarna är gjorda med Just Black från Claudia. Tyvärr var prickarn svåra att fånga på bild, de smälte in i de mattsvarta naglarn på bilderna :(


13 september 2012

Today´s nails: Deep Sea Nail Art

Slängde på något som liknar gräs i olika färger på gårdagens lack från Gina Tricot, Deep Sea. Först tänkte jag "vad i helvete håller jag på med?" när jag gjorde det men när det väl var klart trivdes jag ändå ganska bra i det. Haha. Märkligt, men sant. Till "gräset" använde jag dessa lack från Orly, H&M och MUA.


12 september 2012

Today´s nails: Deep Sea

Nedan ser ni det otroligt vackra mörkblåa skimmerlacket från Gina Tricot - Deep Sea. Älskar det. Lätt att arbeta tack vare bra formula och pensel, jag tog två lager. Älskar djupet i färgen och de svärtade kanterna!

11 september 2012

Today´s nails: Nice n´ Naughty Nail Art

Har gjort en gradient på gårdagens snygga lack från H&M, Nice n´ Naughty, med hjälp av Deborah Lippmanns Razzle Dazzle. Så här ser det ut!




10 september 2012

Today´s nails: Nice n´ Naughty

Nice n´ Naughty från H&M är ett grått skimmerlack med bra formula och torktid. Väldigt trevligt! Snygg färg och fint skimmer som jag gillar skarpt. I flaskan tyckte jag mig se ceriserosa och grönt skimmer, detta syns inte på naglarna. Det gör mig dock inte särskilt ledsen då jag verkligen gillar lacket som det ser ut på naglarna, med ett tydligt och fint silverskimmer som ger ett snyggt djup i färgen. 

9 september 2012

Nail Art Sunday: Fairy Dust Nail Art

Försökte desperat piffa till gårdagens besvikelse från Nyx Girls och ja, det blev väl bättre i alla fall. Jag tycker kanske till och med att det blev ganska fint på något sätt. Det är långt ifrån en rolig och inspirerande nail art, så här på nail art sunday, men ibland kan det inte hjälpas. Mer om lacket, som jag gjort prickarna med, kommer inom en snar framtid! Det är desto roligare kan jag meddela :)

8 september 2012

Today´s nails: Fairy Dust

Okej, dags för ett väldigt fult och tråkigt nagellack. Nej, jag orkar liksom inte ens prata om det. Titta så förstår ni.. Blä.

7 september 2012

Today´s nails: Zinfandel

Här ser ni det perfekta mörkt vinröda nagellacket utan krusiduller, det är Zinfandel från Gina Tricot jag pratar om. Det finns inte så mycket att säga. Bra formula, pensel och torktid, jag tog två-tre lager. På bilden ser det ut att dra lite åt det bruna hållet, vilket det inte gör IRL, kameran ville inte riktigt komma överens med mig. Favorit under hösten kanske? 

5 september 2012

Today´s nails: BK 11

Förstår om ni tröttnar på att se det här med tippar i olika färger, det är ju inte alls särskilt avancerat. Men jag gillar det! Tänkte passa på att utnyttja längden jag fått till på naglarna innan jag vill fila ner dem igen. Jag brukar inte trivas i så här långa naglar och när de är nerfilade passar det sig inte lika bra med såna här manikyrer. Hoppas ni har överseende! :)

Hur som helst, här ser ni BK nummer 11 som jag köpte på Ebay. Det gammelrosa glittret ligger i en väldigt ljus och skir rosa bas så jag fick lägga på två lager för att få opacitet. Som bas över hela nageln har jag använt IsaDoras Pink, nummer 696. Lättlackat och allt som vanligt när det gäller IsaDora. Jag tog två lager.

4 september 2012

Today´s nails: Purple Heart

Idag ska vi kika lite på Purple Heart från H&M, det är ett vackert lila skimmerlack. Formulan är densamma som Take Me Tangerine, lacket lallade sig gärna lite ibland men det var inget som inte gick att kontrollera. Jag använde två lager.

3 september 2012

Today´s nails: Punk Tips

Här ser ni Gina Tricots Punk på tipparna! Ett mycket vackert grått skimmerlack med en bra och smidig formula.

2 september 2012

Nail Art Sunday - Black Tips + White Lace

Här kommer äntligen ett bidrag till Nail Art Sunday! Svarta tippar med vit spets. Enkelt och inte alls avancerat att göra men ack så snyggt. Spetsen är nail art tape som jag valde att sätta lite på sniskan. Det är verkligen "Sandra-naglar", ända ut i fingerspetsarna! :)