28 juli 2012

Today´s nails: Like A Dream

Ett till nagellack från Claudia. Och det är faktiskt riktigt fint, jag känner visserligen en förkärlek för aprikosa nagellack. Det här har fint och diskret skimmer i sig. Som vanligt var det lättlackat och helt okej torktid, jag slängde på tre lager.

26 juli 2012

Today´s nails: Sugar Pink

Suger Pink är ett förvånansvärt fint och lättlackat nagellack från Claudia som jag köpte i höstas på Gekås för 10 kr. Egentligen förstår jag inte varför men jag gillar det, finishen är ju inte min favorit. Jag gillar faktiskt lacken från Claudia, bra formula, pensel och torktid. Inget att klaga på. Dessutom är de ju löjligt billiga.







25 juli 2012

Today´s nails: Glitter Silver Tips

Idag kände jag att mina naglar blivit en aning för långa, jag är ganska kräsen när det gäller dess längd och föredrar lite kortare naglar. Då brukar jag vanligtvis fila ner dem lite eller bli sugen på att utnyttja tipparna till något roligt, så det gjorde jag idag och ja, det blev ju bra! Först tog jag tre lager med IsaDoras Second Nail, ett lager dekorationsnagellack i silver från Kiss på nageltippen, ovanpå det la jag ett tunt lager Disco Darling från Nox Twilight för att få lite holografiskt glitter och sist två lager SV över hela nageln. Det är lite pilligt men det är ju det som är roligt, till och med högerhanden blev bra!

24 juli 2012

Saved by the acrylic!

I min nagel och nagellacksvärld finns det några stora no-no´s. En är nagellack som sitter på huden runt nageln eller på nagelbanden. Usch, ta bort! En annan sak är naglar som är olika långa, därför blir jag väldigt ledsen i ögat när en nagel håller på att gå av.

Förut förstärkte jag alltid mina naglar med lite akryl, detta gjorde naglarna väldigt stryktåliga och jag var aldrig med om att en nagel gick av. Nagellacket jag slängde på kunde lätt sitta över en vecka utan att chippa och mina riktiga naglar tog ingen skada. Jag såg, som ni kanske förstår, många fördelar med att förstärka mina egna naglar. Den enda nackdelen var att det var ganska tidskrävande och till slut ledsnade jag och la akrylen på hyllan. Tills för någon dag sedan när min tumnagel höll på att gå av. Då slängde jag på lite akryl på sprickan i nageln och vips så var den hel igen! Akrylen får nog sitta där tills sprickan har växt ut och jag kommer garanterat ta hjälp av akrylen när fler naglar håller på att gå av i framtiden. Rädda nageln som räddas kan!

På bilden kan ni se sprickan i tumnageln som räddades med akryl:

Today´s nails: Beach Cruise-r Nail Art

Stämplade på lite fjärilar med det här nagellacket från Orly. Tror att ni kan klicka på bilden för att göra den större!



23 juli 2012

Today´s nails: Beach Cruise-r

Idag bär jag det här fantastiska lacket från China Glaze på naglarna, som jag vann när Lacky Corner hade sin Birthday Giveaway. Färgen är svår att fånga på bild, jag upplever den mer lila än på bilden. Enligt mitt tycke är det den perfekta blandningen mellan lila och rosa. Lättlackat, jag slängde på två ganska flödiga lager för denna täckning. Bra torktid, torkar halvmatt så jag slängde på ett lager Seche Vite för fantastisk glans. Ännu en sommarfavorit? Ja!

21 juli 2012

Today´s nails: Purple Pearl + MNY

Svampade lite mörklila nagellack från MNY ovanpå gårdagens Purple Pearl. Så här ser det ut!

20 juli 2012

Today´s nails: Purple Pearl

Ojojoj, vilket jäkla elände till nagellack! Skirt som attan, jag använde fyra lager men det hade nog behövts två till för att helt slippa VNL. Som tur är torkar det ganska fort. Svårlackat var det också, det blev en del ränder efter borsten och formulan var seg. När jag köpte detta var jag på jakt efter ett fint syrenlila nagellack utan skimmer, glitter och sånt. Av någon anledning köpte jag detta ändå, trots att det innehåller en hel del blålila skimmer. Med facit i hand tycker jag att det är fint, det är en ganska speciell färg, men det var inte mödan värt.




19 juli 2012

Today´s nails: Beige Countess + Luxurious Nail Art

Använde Luxurious från Gina Tricot och stämplade lite på gårdagens Beige Countess. Diskret och fint!


17 juli 2012

16 juli 2012

Lucky winner!

Vet ni vad? Idag är jag lycklig. En börda har släppt från mina axlar och livet känns fint. Kom dessutom precis hem från en mysig promenad med Tommy och kollade min mail. Som toppingen på glassen såg jag att jag fått ett vinnarmail från Helena på Lacky Corner där hon skrev att jag vunnit en av hennes Birthday Giveaways! Jag vann nagellacket Beach Cruise-r från China Glaze. Vilken lycka för en fattig student och nagellacksjunkie som mig! Jag som dessutom är helt såld på neonerna från CG. Åh!







Today´s nails: Primark Golden Glitter

Precis som neonlacken från Primark så saknar även denna goding namn, jag kallar den Golden Glitter. You´ll see why. Lättlackat utan ränder, normal torktid och tre lager för denna täckning. Fint är det också. Guld ju!



15 juli 2012

Nail Art Sunday - Striping

Idag tänkte jag medverka i min första Nail Art Sunday. Spännande!

Eftersom jag är nyförälskad i gårdagens nagellack från Depend # 316 så hade jag inte hjärta att ta bort det från naglarna än, detta utnyttjade givetvis jag genom att istället göra en nail art ovanpå. Med hjälpa av lite striping tape och några rhinestones ser naglarna ut så här idag:



14 juli 2012

Today´s nails: Depend 316

Idag firar jag och min familj min mormor som fyller 75 år på tisdag. Det bjuds på buffé och fika hemma hos henne. Till detta tillfälle har jag sparat ett nagellack som ligger mig varmt om hjärtat, 316 från Depend. Två lager för full täckning och bra och lättarbetad formula. I flaskan syns ett turkosa skimmer som tyvärr inte syns så väl på naglarna, det är det enda minuset. Med färgen älskar jag ändå, det är det perfekta pastell/enhörnings/my little ponylila nagellacket. Ljuva nagellackskärlek!

13 juli 2012

12 juli 2012

Today´s nails: Whishing on a star

Ett väldigt fint svart nagellack med massor av silverglitter i från Misa. Det är dock lite skirt så jag grundade med ett lager mattsvart nagellack från NYX. Snyggt blev det!

10 juli 2012

My Bundle Monsters Have Arrived!

Sick. Kan ni förstå förvåningen och glädjen när dessa landade på hallgolvet idag? Jag beställde de i fredags och fick dansa glädjedansen redan idag. Hallelujah.




Today´s nails: Claudia 181

Ännu ett nagellack som stått otestat länge, på nageln blir det hallonrött men silverfärgat glitter i, det ser mörkare rött ut i flaskan. Det gör dock inte mig något, jag gillar ju hallonrött. Det var dock skirt och det behövdes tre lager för den här täckningen, då syns det fortfarande en tydlig VNL. Helt ok torktid, formula och pensel.



9 juli 2012

Beloved Nail Polish

Fem nya skönheter från Depend flyttade in i min nagellackssamling här om dagen, nummer: 042, 315, 190, 244 och 316. Alla lack från Depend var nedsatta på Ica Maxi och såldes för 15 kronor så jag passade givetvis på. High five!


Today´s nails: Primark Beauty Neon Orange Layering

Slängde på detta lack ovanpå gårdagens Neon Orange:

8 juli 2012

Today´s nails: Primark Beauty Neon Orange

Det här nagellacket och Neon Pink är mina två favoriter av neonlacken från Primark. Älskar färgerna.


7 juli 2012

Bundle Monster

I går la jag en liten beställning på 25 stycken plattor från Bundle Monster, 2012 kollektionen, som jag suktat efter ett bra tag nu. Jag beställde mina från bundlemonster.com och betalade 170 kronor inklusive frakt, alltså 6.80 kronor per platta. Löjligt billigt i jämföresle med konadplattorna jag har hemma som jag köpte för typ 35 kronor styck. Well well, jag lär så länge jag lever. Hoppas på snabb leverans nu!




Today´s nails: Primark Beauty Neon Yellow

Ännu ett nagellack ur neonkollektionen från Primark, i dag kikar vi lite närmre på lacket jag kallar Neon Yellow. Tre lager men inte helt opakt, vilket egentligen inte stör mig särskilt mycket. Det är en fin gul färg med guldskimmer i, vilket tyvärr inte syns på bilden. Lite klistrig formula vilket gör att lagren blir ganska tjocka och ökar torktiden, tur att det finns snabbtorkande toplack som råder bot på den saken! Torkar halvmatt. Tyvärr blev bilden lite dålig, nagellacket är lite mörkare IRL och mycket mer "neonigt".

6 juli 2012

Today´s nails: Cheap Caviar Manicure

Jag är själv inte överförtjust i det här med kaviarmanikyrer, tycker dessutom att kitet från Ciaté är löjligt dyrt. Därför satsade jag på ett billigare alternativ och köpte dessa nail art pearls från nagelgiganten för 20 spänn och använde nagellack som redan fanns hemma. Nu när jag testat det gillar jag det faktiskt lite.. Nagellacken jag använde är från Depend, nummer: 149, 163 och 159.


4 juli 2012

Today´s nails: Primark Beauty Neon Green

Idag är naglarna väldigt gröna! Jag som vanligtvis inte trivs i gröna naglar gillar dessa förvånansvärt mycket.
Formula och torktid är likvärdig med gårdagens Neon Pink. Helt ok men andra ord, speciellt med tanke på priset.

3 juli 2012

Today´s nails: Primark Beauty Neon Pink

Eftersom jag suktat efter lite neonlack till min samling med nagellack kunde jag givetvis inte motstå att börja med detta som jag fick av Emma här om dagen. Tyvärr saknar de namn men jag väljer att kalla denna Neon Pink, av uppenbara skäl. Jag slängde på tre lager av Neon Pink och skymtar fortfarande lite VNL, alla lager blev ganska tjocka så torktiden var lite så där. Det ordnade sig dock med Seche Vite som toplack, fick även en fin glans på naglarna tack vare Seche Vite, eftersom neonlack torkar lite halvmatta. Det är en fin lite djupare/mörkare neonrosa färg som jag gillar. Denna kommer lätt användas igen!

1 juli 2012

Today´s nails: Brick Red + Shine Of The Times

Det här där emot, sjukt coolt. Älskar Shine Of The Times från Essie. Ser ni att det ser ut som eldflammor på naglarna?!